Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Záporok, zivatarok váltják a napsütést

Szerző: Korsós Éva, idokep.hu – 2018-04-10 16:05:02

Ragyogó napsütés előzi meg a záporos, zivataros időt.

Szerdán változóan, erősen felhős lesz felettünk az ég, de rövidebb időszakokra mindenhol kisüthet a nap. Zápor, zivatar helyenként elsősorban a középső és keleti tájakon valószínű, ahol a szél is feltámadhat. Erős széllökések a Kisalföld térségében lehetnek. Marad a meleg tavaszi idő, 20-25 fokos maximumokkal. 

Csütörtökön ragyogó napsütésre készülhetünk, eleinte alig lesz felettünk felhő. A nap nagy részében száraz, de szelesebb idő várható, majd a délután folyamán nyugat, délnyugat felől felhők érkeznek. A délután második felében már egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Éjjeli villámshow sem kizárt, nyugaton, majd a középső, déli tájakon is megdörrenhet az ég. Hajnalra a keleti tájakon is leszakadhat az ég, kiadós csapadék várható, helyenként 20-30 mm-nél több hullhat. A csúcshőmérséklet továbbra is mindenhol 20 fok fölött alakul.

Pénteken a Dunától keletre, este még északkeleten eshet. Nyugat felől viszont már kitisztul az ég, és hosszabb időre kisüt a nap. Élénk marad a délies légmozgás, nyugaton erős, viharos közeli széllökések előfordulhatnak. A hőmérséklet csupán néhány fokot esik vissza, a legtöbb helyen maradnak a 20 fok közeli maximumok.

Hétvégén sok felhő lesz felettünk és elszórtan záporra, zivatarra is számítani kell.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó