KORONAfm100 - Rólunk
Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Rólunk

1999. április 1-jén indult a kalocsai Korona Rádió 24 órás műsora az FM 100 MHz-en. A KORONAfm100 stábja azóta igyekszik „hiteles, pártatlan és szórakoztató” programjával színezni a mintegy 50 kilométeres hallgatói körzetében élők mindennapjait.

Mindenki együtt (2011.)

Ezen hármas célt Németh István ügyvezető fogalmazta meg, aki már a Korona elődjeiként emlegetett kalocsai rádiók munkájában is közreműködött, végül átvette a stafétabotot feleségével, Némethné Faragó Erikával.

A térség piacvezető kereskedelmi adójának csapata 11 lelkes munkatársat számlál. Műsorvezetőként Fekete Antal, Füstös Éva (aki hirdetésszervezőként is tevékenykedik Kapitány Richárddal egyetemben), Gábor János (egyben 2008. óta programigazgató), Lukács Kata, Mike Szilvia és Németh István szolgálja a hallgatókat az év 365 napján élő adásban. A nagyvilág és hazánk híreit Korsós Éva és Kováts Attila (ugyancsak hirdetésszervező is)  tolmácsolja, míg helyi és térségi szinten Mike Szilvia felel naprakész sporthírekért és minden másért, ami helyi, köztük a napi „Korona Krónika” híradót és a hetente kétszer jelentkező „Turmix” magazinműsort Vörös István szerkesztő-riporter.

A XXI. század követelményeinek eleget téve a rádió weboldala naponta frissülő helyi, térségi, országos és külföldi hírekkel várja online közönségét. Emellett kiemelt szerephez jut a Korona virtuális világában is a szórakoztatás, hiszen zenei és filmes aktualitások egyaránt várják a látogatókat, nem beszélve a rádió hazai és világsztárokkal készült exkluzív interjúinak archív felvételeiről! A KORONAfm100 – honlapja nyomán – a világ bármely pontján hallgatható, hiszen adását folyamatosan hallgatni lehet az interneten is.

A "koronás" stáb tagjairól többet is megtudhatsz ide kattintva, vagy akár személyre szóló üzenetet is küdhetsz nekik!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Kapcsolódó anyagok


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó