KORONAfm100 - Műsorok
Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Műsorok

KORONAcafé

(hétköznaponként 06-tól 10-ig):

Ébredj velünk! A kávészemeket kiválogattuk, daráltuk és most lefőzzük Neked. Reggeli párosunk a nagyvilág és szűkebb hazánk legizgalmasabb történéseiből és jelenségeiből szemezget érdekes riportalanyokkal, amelynek akár személyesen is a részesévé válhatsz!

 

Egész napos kívánságműsor

(minden nap):

Kívánós vagy? Akkor a 78/ 567 662 a Te számod! Mondd el dalban, küldj zenés üzenetet családtagjaidnak, barátaidnak, vagy csak úgy!

 

Hungarikum

(hétköznaponként 04-től 06-ig;hét végén: 05-től 07-ig):

Magyarul a legjobb! Minden hajnalban a legkirályabb hazai termésből szemezgetünk az Omegától Rúzsa Magdiig - két teljes órán át... színtiszta magyar!

 

Kultúra

(minden nap 18-tól 19 óráig):

Mi tudjuk, hol a helyed! Színes és hasznos programajánlatokat gyűjtünk csokorba, minden este!

 

Magyaróra

(vasárnap 19-20 óráig, ismétlés csütörtökön 19-20 óráig)

Gondoltunk Rád, gondoltunk a magyarokra! Magyaróra - a Cseh Tamás Program támogatásával. Igazi klasszikusok, korszakos kedvencek, napjaink nagyságai nem csak zenélnek. Sztoriznak, nevetnek, mindent elmondanak. Koronásan korszakolt zenetörténelem, hat évtizedből! 

 

KORONAlive

(péntek esténként 21-től 22 óráig)

Az otthonodba visszük a nemzetközi és a hazai könnyűzene legnagyobb kedvenceit: saját koncertet ad neked Robbie Williams, Madonna, a Rolling Stones, az Omega, az LGT, a Heaven Street Seven vagy Zoltán Erika! A hét vége az életre kelt éterrel startol!

 

Popfesztivál

(szombat 07-től 10-ig)

Nálunk minden hétvégén fesztiválozhatsz és tucatjával hallgathatod kedvenceidet - az Abbától Dr. Albanig minden, ami a csövön kifér - pop, és klasszik, és imádod és jó kedvre hangol. Indulhatna jobban a hét vége?

 

Dancefesztivál

(szombat 19-től 22-ig)

... és ha a popzene nagyágyúi indítják a szombatot, záruljon a nap az esti bulira hangolással! A Dancafesztivál ideális bemelegítője, útnak indítója, vagy éppen aláfestője az "esti láznak". Hadd szóljon!

 

Táncdalfesztivál

(vasárnap 07-től 10-ig)

Imádod a réges-régi magyar dalokat? Akkor vasárnap megéri korán kelned! A "táncdal fesztiválos" időket idézve szemezgetünk hazai gyöngyszemekből, három teljes órán át - minden héten.

 

KORONAtop25

(vasárnap 16-tól 18 óráig)

Amit az egész világ imád! Betárazzuk a hét legkirályabb 25-ös fogatát, hogy két órába sűrítve, rangsorolva tálaljuk Neked! Kövesd hétről hétre, hogyan muzsikálnak kedvenceid a legjobb 25-ös lajstromán!

 

Turmix

(szombaton és vasárnap 10-től 11 óráig)

A műsor, ahol vendégeink csak arról beszélnek, ami Neked fontos. Ha véleményed van a kalocsai és környékbeli témákat illetően, akár a műsorban is hangot adhatsz ennek. A varázs-szám ismét: 78/ 567 662!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Kapcsolódó anyagok


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó