Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Ebből nem lesz fehér karácsony: kitavaszodik az ünnepekre

Szerző: Korsós Éva, forrás:24.hu – 2017-12-21 08:07:56

Nyugat felől már kissé enyhébb léghullámok áramlanak fölénk, de csütörtökön az ország nagyobbik felén még hó formájában hull a csapadék. Vasárnaptól tavasziasra vált az időjárás - írja kiderül.hu.

Csütörtökön délelőtt a középső területeken számíthatunk rövidebb napos időszakokra, majd északnyugat felől mindenütt beborul az ég. Délelőtt északkeleten, majd a déli óráktól másutt is egyre több helyen várható csapadék: a Dunántúlon eső, havas eső, középen havazás, majd havas eső, míg keleten estig havazás valószínű. Estére többfelé megélénkül a nyugatira, délnyugatira forduló szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű, nyugaton a magasabb értékekkel, késő este -2, +2 fok várható.

Pénteken a gyakran erősen megnövekvő felhőzet mellett a Dunántúlon számíthatunk több órás napsütésre. Reggelig még vegyes csapadék előfordulhat, napközben néhol eshet gyengén az eső. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb.

Szombaton többször erősen megnövekszik a felhőzet, de rövid napos időszakokra is számíthatunk. Reggel a Tiszántúlon lehet helyenként havas eső, hó, napközben néhol alakul ki zápor, a hegyekben hózápor. Az északnyugati szelet erős, a Dunántúlon viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.

Vasárnap északkeleten többször, másutt csak időnként növekszik meg erősebben a felhőzet. Északkeleten kisebb eső előfordulhat.

A nyugati, délnyugati szelet néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó