Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Párás, ködös időben karácsonyozunk

Szerző: Korsós Éva, forrás:hirado.hu – 2015-12-21 06:51:04

Hétfőn általában borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, inkább csak délnyugaton lehet átmeneti felszakadozás. Elszórtan szitálás valószínű. A délnyugati, déli szél a Dél-Dunántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 2 és 6 fok között alakul, de délnyugaton kora délután akár 8, 9 fok is lehet.

Kedden az ország egy részén felszakadozik, csökken a felhőzet, de maradnak borult, párás, illetve tartósan ködös területek is. Néhol szitálás valószínű. A délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Szerdán általában borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, csak kisebb körzetekben szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Néhol szitálás valószínű. A délnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul.

Csütörtökön általában borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, csak kisebb körzetekben szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Helyenként szitálás valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul.

Pénteken borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Elszórtan szitálás valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Szombaton borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Elszórtan szitálás valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó