Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Halálos baleset történt Öregcsertőnél

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-12-19 17:42:50

Fekete hétvége a mostani a Kalocsa környéki utakon történtek tekintetében. Újabb baleset történt délután, Öregcsertőnél - egy gyermek életét vesztette.

hirdetés

hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint délután fél négy előtt párt perccel az 5301-es számú út 64.700-as méterszelvényénél egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és fának ütközött. A baleset következtében ketten megsérültek. Az autóba szorultak kimentésére a kalocsai és a kiskőrösi tűzoltókat hívták a helyszínre - tette hozzá a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az egyenruhások gyors fellépése ellenére a baleset egyik sérültjét, egy gyermeket nem tudtak megmenteni - ő a helyszínen életét vesztette.

FRISSÍTÉS (21:09):

A rendőrség közleménye szerint 20:07-ig tartott a baleset helyszínén a forgalomkorlátozás, eddigre végeztek a szükséges mentési és helyszínelési munkálatokkal.

A baon.hu megyei portál információi szerint egy Peugot típusú autó hajtott fának, amit egy 32 éves férfi vezetett - őt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A mellette ülő 19 éves nő állítólag könnyen sérült, az ugyancsak velük utazó 15 éves fiún pedig már nem tudtak segíteni.

fotók: Csongrád Hír / Donka Ferenc

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó