Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Nem lesz jó idő a hosszú hétvégén

Szerző: Korsós Éva, forrás:hirado – 2016-03-07 17:38:04

Kedden eleinte még sok lesz a felhő, majd napközben szakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, ugyanakkor elsősorban az ország északi felén elszórtan további esőre, záporra számíthatunk, illetve nyugaton, északnyugaton havas eső is valószínű. A Dunántúlon az északnyugati, keleten a déli, délnyugati szél helyenként megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1, 7 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 12 fok között alakul.

Szerdán Változóan felhős időre számíthatunk, számottevő csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél gyakran megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Csütörtökön az ország északnyugati harmadán lesz a legkevesebb felhő, másutt többnyire erősen felhős időre számíthatunk. Elsősorban a Dunától keletre valószínű eső, zápor. Az északi, északkeleti szél élénk, időnként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Pénteken napos és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, csapadék nem valószínű. Az északi szél erős, a Dunántúlon időnként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 13 fok között alakul.

Szombaton a Dunántúlon az átmeneti felhőzet-csökkenés mellett sok lesz a felhő, keleten délutántól növekszik a felhőzet. Napközben csapadék sehol sem valószínű. Az északnyugati szelet a Dunántúlon erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 12 fok között alakul.

Vasárnap az átmeneti felszakadozások mellett erősen felhős lesz az ég, főként délutántól várható szórványosan eső, zápor. Az északnyugati szelet több helyen erős, a Dunántúlon viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

A koponyeg.hu előrejelzése szerint hétfőn és kedden, március 14-én, 15-én sem lesz zavartalan a napsütés, záporok is lehetnek, a hőmérséklet pedig nem lesz magasabb 8-10 foknál.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó