Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Na még egy kis tavasz, aztán visszatér a tél

Szerző: Gábor János, – 2011-01-15 11:33:32

Szombaton változóan, főleg a déli, kora délutáni órákban erősen felhős lesz az ég, kisebb eső, zápor a keleti megyékben fordulhat elő nagyobb eséllyel. Az északnyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A csúcshőmérséklet 8 és 13 fok között alakulhat.

Vasárnap a reggeli párásság megszűnte után sok-sok napsütésre számíthatunk, inkább csak a magasszintű felhőzet növekszik meg, ám ebből csapadék nem alakul ki. 10 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete, kora tavaszias időjárásunk lehet. Használjuk is ki a kellemes napsütést, sétáljunk, kiránduljunk!

Hétfőn és kedden nem valószínű lényeges változás időjárásunkban: reggel párás, foltokban ködös lesz a levegő, napközben a változóan felhős égből csak elszórtan alakul ki kisebb zápor. Kissé már csökken a nappali felmelegedés.

Szerdától a megélénkülő, olykor megerősödő északi, északnyugati széllel további lehűlés várható, a megnövekvő felhőzetből egyre inkább szilárd halmazállapotú csapadék fordulhat elő. Megjelennek újra a kemény éjszakai fagyok és a jövő hét vége felé már néhol napközben is fagyhat. Visszatér a tél...

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó