Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Az MSZP kárpotólná a maradókat

Szerző: Bneu Edina, – 2011-01-14 11:48:07

Nyilatkozatban vállalják az MSZP elnökségének és választmányának tagjai, valamint országgyűlési képviselői, hogy amint lehetőségük lesz, kárpótolják mindazokat, akik a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradva elveszítik állami nyugdíjjogosultságukat. Ezt Mesterházy Attila pártelnök jelentette be péntek délelőtt azelőtt, hogy több párttársához hasonlóan nyilatkozatot tett a budapesti kormányhivatal nyugdíjbiztosítási igazgatóságán arról, hogy nem lép vissza az állami nyugdíjrendszerbe.

 

Mesterházy Attila a budapesti kormányhivatal nyugdíjbiztosítási igazgatóságának épülete előtt közölte: az elnökség, a választmány és a frakció összes tagja aláírásával vállalta, hogy amint lehetőségük lesz, igazságot szolgáltatnak a "jogszerűtlen államosítás" elszenvedőinek.

Hozzátette: örültek volna, ha az Alkotmánybíróság még január vége, azaz a magánnyugdíjpénztárban maradásról szóló nyilatkozat megtételének határideje előtt elbírálja a nyugdíjrendszer átalakításáról szóló jogszabályt, és sajnálattal vették tudomásul, hogy ez nem történik meg.

 

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó