Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Lesz még napsütés, de marad a hűvös idő

Szerző: Gábor János, – 2010-10-23 12:58:37

Szombaton, október 23-án északon erősen, délen gyengén felhős lesz az ég (főleg a déli órákban az északi tájakon is hosszabb időre előbújhat a nap). Említésre érdemes csapadék nem lesz. A déli szél élénk lesz, néhol megerősödhet a légmozgás. Reggel fagypont körül, délután 9 és 16 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap nyugat felől fokozatos felhősödésre számíthatunk és az esti órákban nyugaton, északnyugaton már kisebb eső, zápor is kialakulhat. Megerősödik a déli szél, mellyel enyhe léghullámok érik el a Kárpát-medence térségét: délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk, délen kevéssel 20 fok alatt alakulhat a maximum.

Hétfőn borultságig vastagodhat a felhőzet, eleinte csak a Dunántúlon, majd többfelé várható eső, zápor. Néhol jelentős mennyiségű esőre van kilátás. Az északnyugati szél megerősödik, és egyre többfelé viharossá fokozódik - így főleg nyugaton igen kellemetlen időjárás alakulhat ki, jelentős lehűlés kezdődik!

Kedden marad a borongós, barátságtalan idő, eleinte sokfelé, majd szórványosan újabb esőkkel, záporokkal, az Alpokalján néhol hózápor is előfordulhat. Viharos marad az északnyugati szél, így a 8 fok körüli csúcsértékeket még hidegebbnek érezzük majd.

Szerdától csökken a csapadékhajlam, de marad az erős szél, és hűvös nappalok ígérkeznek...

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó