Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Közel a vége - utolsó hét: Irány Egyiptom!

Szerző: Gábor János, – 2010-10-23 12:18:15

Kezdődik az utolsó hét, Drágáim, és bizony érdemes lógni a telefonon az utolsó héten is. Záródik a mókatárunk, fogynak a dalok az Irány Egyiptom játékban. Ne feledd: hétköznapokon 7 és 19 óra között óránként jön egy-egy dal, amivel regisztrálhatsz. Továbbra is megkapsz minden segítséget: az óra végén mutatunk egy részletet a dalból, amit le kell fülelned a következő órában, ezek után már csak az adást kell figyelned, vagy a "Most szól a Koronában" fejlécet, illetve a Facebook oldalunkat, ahol klipet is csatolunk a felvételhez. Ennél többet már nem tehetünk az egyiptomi utadért - telefonálni neked kell!

Vár a hurghadai Sea Gull 4+ csillagos Hotel és Aquapark, ahová persze repülővel küldünk, másodmagaddal!



Élő kép az egyik hurghadai strandról:



A repülő november 7-én száll fel, addig lesz dolga a nyertesnek, hogy mindent előkészítsen az utazáshoz - ebben minden segítséget megadunk, és amolyan első rádiós valóságshow keretében persze minden lépést követünk is!

Sorsolás: október 29. péntek, 14:55!

A mobilokat érdemes bekapcsolva hagyni, mert mindenképpen beszélnünk kell a nyertessel! Ha nem veszi fel az első szerencsés, sorsolunk tovább! Rossz üzlet lehet lemerült telefonnal indulni otthonról!

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó