Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Ítéletidővel jön a hét végi enyhülés?

Szerző: Vörös István, – 2013-08-09 12:58:05

Pénteken a nap nagy részében folytatódik a szinte zavartalanul napos, extrém meleg időjárás. Az esti óráktól azonban eleinte csak elszórtan, majd késő estétől nyugat felől egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Az éjszaka folyamán heves zivatarok is előfordulhatnak felhőszakadással, jégesővel, szélviharral. Napközben a délkeleti, késő estétől az északnyugati szél erősödhet meg.




Szombaton hidegfront alakítja hazánk térségének időjárását: a gyakran erősen felhős égből nyugatról kelet felé haladva többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél egész nap viharos lehet. A keleti tájakon még tombolhat a kánikula, ezzel szemben a Dunántúlon már friss hőmérsékleteket mérhetünk, megszűnik a forróság.


Vasárnap lassan csökken a felhőzet, igaz eleinte a keleti területeken még kialakulhat csapadék. 25-32 fok között alakulhat a csúcsérték.


Hétfőn derűs, 30 fok körüli strandidő várható; majd kedden északnyugat felől újabb hidegfront érkezhet, melynek hatására szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Ismét mérséklődhet a meleg...


(koponyeg.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó