Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Lassan itt a vége - az atomerőműben is jártak a hallgatóink!

Szerző: Gábor János, – 2013-08-09 09:39:25

Minden jó véget ér egyszer, de az utolsó előtti és az utolsó nyári programunk is megér egy misét. Előbbi a helyszín miatt volt grandiózus, utóbbi pedig a résztvevők létszáma miatt lesz az: tegnap a Paksi Atomerőműben voltunk, ma pedig újra kinyittatjuk a Szelidi-tónál lévő Kertmozit, ahová 200 hallgatót várunk. Stílusos lezárása lesz a Korona Fm100 - Fantasztikus Nyárnak!

A nyári programsorozatunk osztatlan sikert aratott - hálával tartozunk azoknak a százaknak (!), akik velünk töltötték az elmúlt négy hetet, és annyi kedves szóval köszönték meg, hogy velünk jöhettek. Itt a vége, de azért még lógunk az egyik legelképesztőbb helyszíni beszámolóval. A tegnap délutánt a Paksi Atomerőműben töltötték a "tizenötök". Hallgatóink között volt aki utoljára akkor járt a területen, amikor még csak a cölöpök voltak leverve, az építkezés legelején! Ez barátok közt is csaknem négy évtizede volt (az erőmű alapkövét 1975-ben tették le). A látogató központ ugyan délután 3-kor zár, de a Korona Fm100 - Fantasztikus Nyárban sikerült kinyittatni (nem ez volt az első alkalom, amikor segítőink direkt nekünk tartottak rendkívüli nyitva tartást - köszi!). A hallgatókkal készült helyszíni riportot a cikk alatti médialejátszóra kattintva hallgathatod meg...


Az összes Pakson készült fotót ITT találod!

Ma zárul a "mókatárunk", és nagy finálét szerveztünk: 200 résztvevőig várjuk jelentkezőinket, és akár több buszjárattal is segítünk eljutni nekik a Szelidi-tó nagystrandján található Kertmoziba, amely exkluzív vetítést tart - csak a nálunk regisztrált nézőknek! Nosztalgikus emlékek felelevenítéséért és a szabadtéri moziélményért hívd  este 7-ig a 78/KORONA számot, vagy írj SMS-t a 30/2-KORONÁ-ra, és neved mellett jelezd hányan jönnétek, valamint azt is, hogy önállóan érkeztek, esetleg igényt tartotok a buszra, mert akkor foglaljuk a helyeteket! Az útra és a belépőre is a vendégünk vagy! ;) További Fantasztikus Nyarat! Ha megfejelnéd még egy grandiózus bulival is, irány augusztus 16-án a szelidi-tó és nyári rezidenciánk, a Korona Part! Csatlakozz a Nyárzáró Retrofesztivál eseményéhez, és GYERE!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó