Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Fagyos idő lesz, némi enyhüléssel

Szerző: Gábor János, – 2010-12-19 15:13:13

Aranyvasárnap zord idővel köszönt ránk, reggel -18 és -8 fok közé süllyedhet a hőmérséklet, és nappal is fagyos időre számíthatunk. Néhol sűrű, zúzmarás ködfoltok  képződhetnek, melyek egy része napközben tartósan megmaradhat. Az ország nagy részén egyébként változóan felhős lesz az ég, kisebb hószállingózás előfordulhat. A déli szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik, ezért a Dunántúlon és a déli országrészben többfelé várható hófúvás - így e tájakon csak az induljon útnak, akinek nagyon muszáj. Igazi téli időjárás várható advent utolsó vasárnapján, használjuk ki, szánkózzunk, sportoljunk! És persze jól öltözzünk fel főleg reggel a farkasordító hidegben.

Hétfőn változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég és elszórtan kisebb vegyes halmazállapotú csapadék sem kizárt. A déli szél megerősödhet, mellyel egyre enyhébb levegő érkezhet hazánk térségébe. Délután már fagypont körüli értékeket mérhetünk.

Keddtől szenteste napjáig gyakran erős lesz a déli szél és napról-napra emelkedhet a hőmérséklet, olvadás várható. Többnyire erősen felhős, párás lesz az idő, és szórványosan lehet kisebb eső, szitálás, kezdetben néhol hószállingózás, ónos szitálás.

Szenteste napján borongós, esős idő a legvalószínűbb; karácsony első napján lehűlés, a Dunántúlon havazás esélyes...

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó