Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Enyhe faggyal indul a tél

Szerző: Gábor János, – 2010-12-03 11:14:40

Pénteken borult, párás lesz az idő és sokfelé számíthatunk csapadékra: északnyugaton ismét többfelé várható kiadós mennyiségű (5-15cm) havazás, az ország nagyobbik délkeleti részén eső, átmenetileg ónos eső várható. Reggel fagypont körül, délután -2 és +10 fok között alakulhat a hőmérséklet. Kettős fonthatással számolhatunk. Estétől megerősödhet a szél.

Szombaton csökken a felhőzet és egyre gyakrabban bújik elő a nap. Az időnként megnövekvő felhőzetből elszórtan alakul ki hószállingózás, hózápor. Reggel kemény fagyra, délután is csak 0 fok körüli értékekre van kilátás.

Vasárnap a nap első fele sok-sok napsütést ígér, fagyos, tiszta idő valószínű. Napközben megnövekszik a felhőzet, de estig sehol nem alakul ki csapadék. A déli szél fokozatosan megerősödhet.

Mikulás napján, hétfőn erősen felhős lesz az ég és többfelé valószínű eső, zápor, északon, északkeleten havazás is. 0 és +8 fok közé kúszhat a hőmérő higanyszála.

Csütörtökig enyhe, gyakran csapadékos időjárás lehet, majd csütörtöktől észak felől sarkvidéki eredetű hideg és száraz levegő áraszthatja el hazánk térségét, egyre fagyosabb napok jöhetnek karácsony felé közeledve...

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó