Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Egész héten (f)ázni fogunk

Szerző: Korsós Éva, forrás:hirado – 2016-03-01 15:44:07

Kedden egész nap borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, zápor, a Dunántúl északi felén, az Északi-középhegység térségében havas eső, a hegyekben havazás is lehet. Délutántól a csapadék területi kiterjedése fokozatosan csökken. Az északnyugatira, nyugatira forduló szél megerősödik, a Dunántúl északi felén és a főváros térségében időnként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű, a keleti határ mentén lehet az enyhébb idő. A csúcshőmérséklet a Dunántúl nagyobb részén, a főváros térségében és a Duna-Tisza köze északi felén várhatóan a reggeli, délelőtti órákban áll be, napközben az erős északnyugati szél hatására csökkenni fog ezeken a területeken a hőmérséklet. Késő este 1, 7 várható.

Szerdán átmenetileg felszakadozik a felhőzet, néhány órás napsütés kezdetben nyugaton, majd keleten lesz. Eleinte északkeleten helyenként eső, havas eső előfordulhat, majd a nap nagy részében csapadék nem valószínű. Estétől északnyugaton ismét várható eső, zápor. Az északnyugati szél délire fordul, és néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, a hegyekben havas eső, hó is. Az északira, északkeletire forduló szél több helyen megerősödik, nyugaton viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 13 fok között alakul.

Pénteken eleinte túlnyomóan borult lesz az ég, majd nyugat felől felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap, de keleten estig sok lesz a felhő. Kezdetben többfelé, majd főként keleten várható eső, zápor, eleinte havas eső, hó is lehet. Az északnyugati szél erős, viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, szűrt napsütésre számíthatunk, majd estefelé északnyugaton megvastagszik a felhőzet. Napközben csapadék nem várható, estétől északnyugaton, északon eső már lehet. A délnyugati, déli szél erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Vasárnap eleinte erősen felhős lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, majd nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor. Az északnyugati szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Jövő hétfőn többnyire erősen felhős lesz az ég, és többfelé várható eső, záporeső. A keleti, délkeleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó