Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

22 éves lett a Youtube felfedezett Justin Bieber

Szerző: Lukács Kata, starity.hu – 2016-03-01 15:40:07

1994-ben született a Grammy-díjas kanadai pop- és R&B-énekes Justin Bieber.

Pattie édesanyja szorgalmasan töltötte fel a videókat a youtubera, mivel más államokban is éltek rokonaik, illetve barátaik, akik kérték, hogy Justin énekeljen nekik. Rövid idő múlva már a szűk családon kívül mások is gratuláltak a fiatal tehetségnek. Scooter Justin menedzsere egyben felfedezője mindent megtett, hogy elindíthassa a fiú karrierjét.

Hirdetés 

Hirdetés 

 

2009-ben a One Time lett az első kislemez, ami tíz országban került a slágerlisták legjobb 30 száma közé. A dalt nem sokkal később követte Justin debütáló albuma, a My World, ami platinalemez lett az Egyesül Államokban. Ő lett az első előadó, akinek a legelső albumáról hét dala is felkerült a Billboard Hot 100-as listájára. Nem sokkal később, Justin megjelentette első albumának, a My World-nek a folytatását, ami a My World 2.0 címet kapta. Az albumról az első kislemez a "Baby" lett, melyben Ludacris is közreműködött. Ez a videó kivívta magának a Youtube legnézettebb videója címet.

 

Justin Bieber vallásának szokásait megtartva a koncertjei előtt, sokszor a csapatával együtt imádkozik.

Sikerei ellenére Biebert számtalan kritika éri tinipop-zenéje, koránál fiatalabbnak tűnő megjelenése és hangja, illetve a fokozott médiafigyelem miatt.

Az internetes társadalom egyik közkedvelt célpontjává vált többek között a YouTube oldalakon, és számos Facebook-csoport is létrejött ezzel a céllal. A negatív érzések olyan sikeres támadásokat eredményeztek, mint amikor YouTube videóit meghackelve pornográf oldalakra irányították a videók nézőit vagy felugró ablakokban tájékoztattak Bieber haláláról autóbalesetben. A weboldalak üzemeltetői a történtek után fokozottabb biztonsági intézkedéseket tettek, Bieber pedig Twitter-oldalán cáfolt minden rágalmat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó