Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

A borult idő dominál a napokban

Szerző: Gábor János, – 2010-10-19 12:48:24

Kedden északnyugaton változóan, délen és keleten erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és eleinte még a Dél-Dunántúlon, majd egyre inkább a délkeleti, keleti országrészben számíthatunk esőre, záporra. Északnyugaton néhány órás napsütés is várható. Az északnyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Hidegfronti hatással számolhatunk.

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég, nyugat felől egyre többfelé várható csapadék. Erős, főleg a középső országrészben viharos lesz az északnyugati szél. Estefelé megkezdődik északnyugat felől a felhőzet felszakadozása és már csak futó záporok, az Alpokalján hózáporok alakulhatnak ki.

Csütörtökön tovább csökken a felhőzet, a felhőátvonulások mellett sok-sok napsütésre van kilátás. Északkeleten szórványosan, máshol csak néhol lehet futó zápor, a hegyekben hózápor. A kezdetben még viharos lökésekkel kísért szél napközben mérséklődik. Mindössze 8 fok körüli értékeket mérhetünk a legmelegebb délutáni órákban.

Pénteken és szombaton a gyengén fagyos és párás ködös reggelek után változóan felhős lesz az ég, csapadék nem alakul ki, vasárnap aztán nyugat felől ismét nedvesebb levegő éri el hazánk térségét...

koponyeg.hu

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

EZER köszönet!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó