Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

EZER köszönet!

Szerző: Vörös István, – 2010-10-19 11:14:02

Mára több mint ezren kattintottatok arra, hogy "lájkoltok" bennünket a Facebook-oldalunkon. A szép négyjegyű, sok-sok nullás számért ezúton is ezer köszönet, mi is szeretünk Titeket!



Ezt mi sem tükrözi jobban, mint az, hogy éjjel-nappal forgatjuk Nektek a legjobb slágereket az ABBA klasszikusaitól Péterfy Bori legújabb dalaiig mindent, ami az éteren kifér.


Folyamatosan frissülő web-cam kép a tengerpartról

Emellett ha fülelsz, és időben elkapod az óra slágerét, bekerülhetsz a nagy fekete kalapba is azok közé, akik kétszemélyes all inclusive utat nyerhetnek Egyiptomba a Kalocsa Gold Tours és az FM100 jóvoltából.



Ne csak lájkoljuk, használjuk is a Facebookot!

Nem sikerült elcsípni, mi lesz az óra slágere, pedig most egyszerűbb nyerni, mint korábban? Kattanj a Facebook üzenőfalunkra, és kövesd az aktuális bejegyzést, hogy mire kell fülelned.



Nem ismered fel a dalt? Hallgass bennünket on-line: a fejlécben és a lejátszóablakban ugyanis folyamatosan látod, mi szól éppen a 100-on! Ez sokat segíthet! Még egyszer köszönjük a több mint ezer pozitív klikket, reméljük a legközelebbi bejegyzésünk címe már "2000" lehet! :)

A Korona Csapata
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó