Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Viharos szél és hózáporok a láthatáron

Szerző: Korsós Éva, – 2013-12-04 07:20:44

Emellett vasárnapig marad a hideg idő. Éjjel akár -5 fokra is számíthatunk minden nap.


Szerdán napos és elsősorban délen és keleten tartósan borult, párás területek is lesznek, néhol tartósabban megmarad a köd. Csapadék továbbra sem várható – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. A déli, délnyugati szél napközben időnként megélénkül, majd este az Észak-Dunántúlon a szél északnyugatira fordul, és néhol megerősödik. A nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. Késő estére 0 és -5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön eleinte több, majd kevesebb lesz a felhő, estétől pedig ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél a Dunántúlon megerősödik, majd délire fordul. Hajnalban néhol köd képződik. Az éjszakai hőmérséklet 1 és -5, a nappali 2 és 6 fok között alakul.

Pénteken is erősen felhős lesz az ég a nap elején, majd felszakadozik a felhőzet. Szórványosan várható eső, havas eső, hó. Az északnyugatira, nyugatira forduló szél napközben megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. Éjjel 1 és -5, nappal 1 és 6 fokra számíthatunk.

Szombaton felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Szórványosan valószínű havazás, hózápor. Az északnyugati szél többfelé viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és 3 fok között alakul.

Vasárnap szintén felhőátvonulások várhatók szórványos hózáporral. Az északnyugati szél többfelé viharos lesz. Az éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5, a nappali 0 és 4 fok között valószínű.

(hir24)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó