Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Csilla a #ZsírégetőOlimpia bajnoka!

Szerző: Füstös Éva, koronaradio.hu – 2016-08-17 10:57:02

Tíz hét, tíz közös program, számtalan tipp és tanács a Tényezőben, rengeteg segítő és szakértő, száznál is több jelentkező, 68 olimpikon az első mérlegelésen és 35 jelentkező, akik az utolsó verejtékcseppig  kitartottak. VÉGEREDMÉNY: 200 kilóval lett könnyebb a vételkörzet!

A KORONAfm100-Fantasztikus nyár Zsírégető Olimpiájának csak nyertesi vannak, hiszen mindannyian fittebbek, karcsúbbak és egészségesebbek lettek/lettünk az elmúlt 9 hét alatt. Bebizonyosodott az is, hogy együtt sokkal könnyebben megy még a fogyókúra is. Barátságok születtek és nem egymás ellen, hanem egymás mellett küzdött sokszor saját magát is legyőzve minden egyes olimpikon. 

A "verseny" startjánál megegyeztünk abban, hogy nem a leadott kilók, hanem a testzsír-százalék csökkenésének mértéke dönti majd el, kié lesz a végén a 100.000 Ft értékű új ruhatár.

Az olimpikonok bajnoka Tóth Gyula Péterné Csilla lett, aki testzsírjának 5,3 százalékától szabadult meg! BRÁVÓÓÓ! Hogy hogy csinálta? Elmesélte nekünk a KORONAcafé-ban:

A fődíj mellett több különdíjat is kiosztottunk olimpikonjaink között. Náluk azonban már a leadott kilókat számláltuk. Jutalmuk a kalocsai Margó Sport felajánlásával egy-egy 20 ezer forint értékű Adidas sportcipő. Így Boromisza Lászlóné(-13,9kg) és Perity Antal(-15kg) folytathatja a zsírégetést a lábbelikben.

Bodnár Erika aerobik bérleteit két hölgy - Dudás Marianna és Szabadi Tamásné - kapta, akik a 2. legjobb eredményt érték el. Testzsír százalékuk egyformán 4,7%-al csökkent.

A Damalin Kft. vegán menüjét egy héten keresztül azok kapják, akik az elmúlt 10 héten a legtöbb kilótól szabadultak meg:

Juhász Jácint (-14kg)

Monoriné Éva (-11,4kg)

Podobni Zsuzsa (-10kg)

Víg Pál János (-10kg)

Sánta Imréné (-9,9kg)

Szabóné Barna Barbara (-9kg)

Czirjákné Szabadi Éva (-8,1kg)

Harmat Mária (-7,5kg)

Molnár Krisztián (-7,5kg)

Köszönjük támogatóinknak, akik nélkül nem lett volna ilyen eredményes a Zsírégető Olimpia. Külön köszönet jár a kalocsai EFI iroda dolgozóinak akik a mérlegelésben segítettek nekünk! 

Minden olimpikonnak szívből gratulálunk! Köszönjük, hogy velünk töltötték a KORONAfm100 Fantasztikus Nyarát! Legyen ez jó példa másoknak is! 

Sok sikert, kitartást, leadott kilókat a folytatáshoz! :)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó