Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

#zsírégetőolimpia, -1. nap: hihetetlen sikersztorik!

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2016-06-03 10:49:28

Itt a recept 20, illetve 35 kg leadásához

Indul a KORONAfm100 Fantasztikus Nyár - Zsírégető Olimpia, a mai, hivatalos mínusz egyedik nappal. Persze nem csak arról a több mint száz hallgatóról szól ez a szezon, akik úgy döntöttek, hogy versenyszerűen kívánnak fogyni egy új, 100.000 forintos ruhatárért, hanem azokról is, akik a játékosoknak kitalált tíz hétvégi programhoz csatlakoznának. Ha pedig nem megy a személyes részvétel, hallgasson tippeket, stratégiákat, hogy hogyan lehet könnyedebb és boldogabb. Hihetetlen, hallgatói sikersztorikkal nyitottuk meg a Zsírégető Olimpiát!

Hirdetés

Hirdetés


Jól jár, aki minket hallgat - ez már a mínusz egyedik napon eldőlt. Ilyen motiváló történeteket még nem nagyon hallottunk: Judit volt az első hallgató, aki a saját nagy fogyástörténetéről mesélt a KORONAcaféban. Elárulta, hogy ne legyenek illúziók, neki is a mozgás-táplálkozás átgondoltabb combója hozott eredményt, mínusz 20 kg-ot! Fontosnak tartotta leszögezni azt is, senki ne hívja fogyókúrának a fogyókúrát:

 

 


Juditnál is komolyabb eredményt sikerült felmutatnia Melindának, aki 35 kg-tól szabadult meg! A hallgató szerint a korral jött az igénye a változtatásra: 38 éves korára 100 kg-ot nyomott, és ez már az egészségét is komolyan elkezdte veszélyeztetni. Rádöbbent, hogy most, vagy soha, mert úgy gondolta, hogy 40 felett már esélye sem marad a fogyásra. A fentieknél komolyabb beavatkozásra volt szüksége, mostanra létszükséglete lett a mozgás, és követői is vannak:

 

Kellett a szaki is, naná! Főleg azért, mert Salamon Enikő, a kalocsai EFI iroda munkatársa lesz az egyik partnerünk abban, hogy jól felmérjük a Zsírégető Olimpiára nevezett több mint száz hallgatót. Az EFI koordinátor egyértelművé tette: nem feltétlenül a minél több leadott kiló a nyerő stratégia, hanem az, hogy kedvező irányba mozduljon el a testzsír-százalék. Erről, illetve arról beszélt részletesen, hogy indokolt az életmódváltás, országos és kalocsai szinten is. A rendelkezésére álló stratégiák szerint az emberek kétharmada túlsúlyos:

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó