Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Vadkerti Sörfesztivál

Szerző: Füstös Éva, – 2016-07-22 00:00:00

Július utolsó hétvégéjén, ha nem is szó szerint, de megtelik sörrel a Vadkerti-tó. Ismét remek rendezvénnyel, egy három napos Sörfesztivállal várja ugyanis a nyaralókat és a szórakozni vágyókat a nagy sikerű Borfesztivált is kivitelező szervezőgárda.

A sokak által csak Büdös-tóként emlegetett vadkerti helyszínen évek óta megrendezik a Sörfesztivált is, ahol a kulturált sörfogyasztás megteremtése és népszerűsítése mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szórakoztatásra is. Ennek köszönhetően a folyékony kenyér szerelmesei július 29-30-31-én minden nap különleges zenei élményekre számíthatnak. Pénteken zenei időutazással, az Arató videó discóval indul a program, amit másnap, szombaton a Rumba Gitara, a Honeybeast, és a rendre ezreket vonzó Jolly és Suzy tesz majd teljessé. Este kilenctől Caramel énekel majd, éjjel 11 órától pedig a Welcome Band húzza a talpalávalót.

Vasárnap kettőtől a Melodyland, fél négytől Sihell Ferry & Henna, fél öttől Kovács Kati, este hattól pedig Fehérvári Gábor Alfréd vonzza majd a strandolókat a színpad elé. Akik a Bikini koncertjével búcsúzhatnak majd el az idei Sörfesztiváltól.

A rendezvény támogatója a Szerencsejáték Zrt.

Ezt olvastad már?

Itt a befőzés ideje!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó