Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Elhunyt Paudits Béla

Szerző: Gábor János, forrás: hvg.hu – 2018-06-13 16:26:23

A művészt sztrókkal kezelték, sajnos nem élte túl.

Hirdetés

Hirdetés

Elhunyt szerdán Paudits Béla, Jászai Mari-díjas magyar énekes és filmszínész. Halálhírét gondozója közölte a Story magazinnal.

A 68 éves művészt múlt pénteken szállították kórházba sztrókkal, s noha a hét elején picit jobban lett, szerda délután elhunyt az intenzív osztályon – írta a lap.

Paudits Béla 1949-ben született Budapesten, 1971-ben végezte el a főiskolát, majd a József Attila Színházhoz szerződött. 1974-től 1984-ig a Madách Színház tagja volt, majd öt éven keresztül szabadfoglalkozású színművészként dolgozott, önálló showműsorai mellett rendezett is.

© MTI / Kollányi Péter

Wikipédia vonatkozó oldala szerint 1986-ban diplomázott a Vendéglátóipari Főiskolán, majd 1989-től újra a Madách Színházban szerepelt. Munkássága elismeréseként 1993-ban Jászai Mari-díjat kapott.

A színművészt évekkel ezelőtt gyomorfekéllyel műtötték, ami elfertőződött, és bélcsavarodást kapott. Kis híján meghalt, akkor bizalmát vesztette az egészségügyben, onnantól kezdve nehezen fogadott el bármilyen kezelést vagy segítséget. Az elmúlt években többször nyilatkozta, hogy belefáradt a betegeskedésbe.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó