Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Tovább várat magára a tél

Szerző: Korsós Éva, Hír24 – 2014-01-15 06:47:20

Szerdán eleinte borult lesz az ég, majd a déli óráktól nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, az Alpokalján pár órára a nap is kisüthet. Délelőtt még többfelé, majd egyre inkább csak a keleti megyékben várható eső. Az Északi-középhegységben délután, este havas eső, havazás is előfordulhat. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megélénkül, az Észak-Dunántúlon időnként megerősödik.  A hőmérséklet délután 4 és 9, késő este 0, +5 fok között alakul.

Csütörtökön elsősorban a Dunántúlon számíthatunk napos időszakokra, keletebbre sok lesz a felhő, helyenként tartósan megmarad a reggelre kialakuló pára, illetve köd. Hajnalban többfelé fagyhat, délután 3-8 fokra melegszik fel a levegő.

Pénteken erősen felhős, borult lesz az ég, elsősorban északon-északkeleten fordulhat elő kisebb eső. Néhol tartósabban párás, ködös lehet az idő. Megélénkül a délies szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 11 fok között alakul, a tartósan ködös tájakon lesz a hűvösebb.

Hétvégén többnyire a felhőké lesz a főszerep, de vasárnapig csak elszórtan - nagyobb eséllyel északon, északkeleten - alakulhat ki kisebb eső. A déli, délnyugati szél többfelé élénk, a Dunántúlon olykor erős lesz, ismét melegszik az idő. Vasárnap a hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Karatézni tudni kell...


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó