Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Tökéletes kirándulóidő

Szerző: Korsós Éva, forrás:idokep.hu – 2017-09-28 06:39:28

A hét második felében is folytatódik a kellemes őszi idő.

Csütörtökön a déli és középső országrészben túlnyomóan felhős lesz az ég, időnként előbújik majd a nap, másutt fátyolfelhőzet szűri meg a napsütést. Csapadék nem valószínű, legfeljebb a Dunántúlon alakulhat jelentéktelen zápor. Északon időnként megélénkül a keleties szél. Napközben 18-22 fokig melegszik a levegő, északkeleti minimumokkal.

Pénteken már délelőtt megnövekszik a felhőzet, emellett több-kevesebb napsütésre mindenhol számíthatunk, csapadék nem várható. A gyenge, mérsékelt keleties légmozgást csak északkeleten kísérhetik élénk lökések. Délután 16-20 fokos maximumokra van kilátás.

Szombaton is napos, felhős időszakok váltakoznak majd, száraz időre van kilátás a nap folyamán. Északkeleten élénkülhet csak meg a gyenge, mérsékelt szél. Hajnalban többfelé csökken 10 fok alá a hőmérséklet, mindössze 5-11 fok közötti értékek valószínűek. Délután 16-19 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Hasonló időjárással indul az október is, vasárnap ismét csapadékmentes idő ígérkezik, bár északkeleten kissé feltámadhat a déliesre forduló légmozgás. Ezen a napon még 16-20 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Jövő héten előreláthatólag hűvösebb idő érkezik, több csapadékkal. időnként megerősödő széllel.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó