Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Szombati csillagjósda házhoz szállítva

Szerző: Lukács Kata, noiportal.hu/nlcafe.hu – 2017-12-09 09:31:43

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Hirdetés

Hirdetés

Kedves Kos! Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat egyáltalán nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek kedvez.

Kedves Bika! Még rengeteg mindent kellene megvásárolnod, takarítanod is muszáj volna, nem is szólva a sütés-főzésről. De nem törődsz semmivel, körbevesz lágyan simogatva az ünnep misztériuma.

Kedves Ikrek! Újabb szerencsés találkozás vár rád, amelytől anyagi hasznot remélhetsz. Karácsony előtt ez különösen jól jön. Pénzügyeid rendeződnek.

Kedves Rák! Valahogy nem vagy felajzva a küszöbön álló ünneptől. Kicsit csalódottnak érzed magad, A régi, meghitt családi karácsonyokra gondolsz, és elfog a vágyakozás, de aztán hamar rádöbbensz, semmi sincs már úgy, mint régen. Ne add át magad a rossz hangulatnak!

Kedves Oroszlán! A reggeli ébredéskor akkorát bődülsz, hogy egész barlangod beremeg. Környezeted nem is sejti, hogy a szeretet szimfóniáját hallja, aminek ünnepére mindenki nagy odaadással készül, téged is beleértve.

Kedves Szűz! Ilyen még nem volt. Soha nem történt még meg veled, hogy az utolsó napok ilyen eseménytelenül, csöndesen zajlottak volna. Így lesz időd még egyszer átgondolni-nézni mindent, nézz meg egy filmet, relaxálj erre való a hétvége!

Kedves Mérleg! Reggelre szent a béke. Közeledik, a szeretet ünnepe ezért nem tarthatsz haragot! Éppen ezért még egy békítő beszélgetésen részt kell venned, az egyik barátoddal hétvégén.

Kedves Skorpió! Reménytelenül szerencsétlen nap, még akkor is, ha néhány dolog sikerrel kecsegtet. Valaki most is a háttérből irányít és szövi hálóját. Ha beleesel ebbe, nincs menekvés, épp ezért próbálj meg mindezen felülkerekedni és jól érezni magad!

Kedves Nyilas! Hatványozott energiával veted magad a munkába. Könnyen lehet, hogy veszel magadnak egy értékesebb műszaki cikket, amire régóta vágytál, és ezzel teljesen helyre tudod billenteni az egyensúlyodat.

Kedves Bak! Kínos meglepetéseknek veheted elejét, ha leltárt csinálsz. Vendégekről, ajándékokról, tennivalókról. Ezek körébe tartoznak a munkahelyiek is. Nyitott és kellemes vagy környezeteddel szemben. Vigyázz nehogy kihasználjanak.

Kedves Vízöntő! Vannak néhányan, akik szerint ma csak összefüggéstelenül beszélsz. Vannak néhányan, akik azt gondolják, hogy te mindössze annyit teszel, hogy egymáshoz nem illő gondolatokat hánysz egymásra abban bízva, hogy ez megold bármit is. Ők azok, akik nem értenek meg téged, neked pedig nem kell meggyőznöd őket.

Kedves Halak! Szombaton a szavak gyakran tűnhetnek üresnek neked, és talán úgy érzed, hogy csak arra szolgálnak, hogy elfedjék a valóságot. Ma nézz a szavak mögé! Ismerd meg azt a lényeget, azt az esszenciát, ami a mondatok mögött húzódik meg. Nagyon fontos információkat találsz majd.

Kellemes hétvégét! :)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó