Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Szikrázó napsütést jósolnak vasárnapra

Szerző: Korsós Éva, hir24 – 2014-03-26 09:12:16

A hét nagy részén borús és napos idő váltogatja egymást, de vasárnapra elvonulnak a felhők és 20 fok is lehet.

Szerdán változóan felhős idő várható, hazánk nagy részén több órára kisüt a nap. Legfeljebb egy-két helyen fordulhat elő kisebb záporeső. A keleti, északkeleti szelet helyenként élénk széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 17 fok között alakul. Késő estére 2 és 8 fok közé hűl le a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Csütörtökön délen és nyugaton többször, másutt időnként erősen megnövekszik a felhőzet, emellett több-kevesebb napsütés is várható. Főként nyugaton és délen valószínű eső, zápor. A keleti, északkeleti szél elsősorban a Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Pénteken eleinte északkelet kivételével erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Északkeleten több, másutt kevesebb napsütésre számíthatunk. Főként nyugaton és délen lehet eső, zápor. Az északi szél megélénkül, északkeleten meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul.

Szombaton a sok napsütés mellett időnként erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Vasárnap túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. A déli, délkeleti szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Műszaki hiba az űrben


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó