Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Száraz, hideg napokra készüljön

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg – 2016-12-03 10:23:45

Szélviharokkal indult, majd erős hideggel folytatódik a december. Bár a szél mérséklődik, és napsütésre lehet számítani, a hétvégén komoly lehűlés kezdődik. Ami ki fog tartani a jövő héten is. Az ország nagy részén mínusz 7 fokig csökken a hőmérséklet, de egyes helyeken mínusz 10 fok is várható.

 

Vasárnap Napos és erősen fátyolfelhős tájak váltakoznak, csapadék sehol sem fordul elő. A szél gyenge lesz. Hajnalban párássá válhat a levegő. Reggel -10 és -2, délután 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet. Hideg téli időnk lesz advent második vasárnapján.

Hétfő Hajnalban párás, napközben változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel. Csapadék nem várható. Reggel -4, délután +3 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd Mikulás napján fátyolfelhős lesz az ég. Száraz időre számíthatunk. Az északnyugati szél néhol megélénkül. Reggel -10 és -1, délután -1 és +6 fok között várható a hőmérséklet.

Szerda Napos, gyengén felhős időre van kilátás. Csapadék továbbra sem fordul elő. Reggelre -3 fok köré süllyed, délutánra +3 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtök Reggelre sokfelé válik párássá a levegő, foltokban köd is képződik, mely napközben néhol tartósan megmaradhat. Marad a hideg téli idő: reggel továbbra is fagyni fog, és délután is csak kevéssel mérhetünk fagypont feletti értékeket.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó