Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Rossz hírünk van: zápor, zivatar jön

Szerző: Korsós Éva, – 2013-09-07 09:50:22

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfőig marad a szeptemberi nyár, azután változékonyra fordul az idő.



A met.hu azt írja: a hétvégén még zavartalan napsütésre lehet számítani, és - bár hajnalban erősen lehűl a levegő - napközben nyáriasan meleg lesz. Hétfőn aztán egyre többfelé beborul az ég és elered az eső.

Szombat

Többnyire derült, száraz idő várható. Általában mérsékelt lesz a változó irányú szél. A hőmérséklet kora délután 24, 28 fok között várható. Késő este 13, 18 fokra számíthatunk.

Vasárnap

Túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 6 és 12 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben és néhol délnyugaton ennél hidegebb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Hétfő

Eleinte kevés lesz a felhő, majd nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délelőttől egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. A déli, délkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik, zivatar környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul, keleten, északkeleten lehet néhány fokkal hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 27 fok között valószínű.

Kedd

Többnyire erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől szakadozik a felhőzet. Szórványosan valószínű zápor, néhol zivatar. A változó irányú szél mérsékelt marad, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökés is lehet. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Szerda

Nyugat felől tovább szakadozik a felhőzet, néhány órára kisüt a nap. Több helyen várható zápor, zivatar. A Dunántúlon megélénkül, néhol megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

Csütörtök

A napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, többfelé várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok idején viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Péntek

A napos időszakok mellett többször lesz erősen felhős az ég, többfelé várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok idején viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

(hirado)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó