Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Rádiósok kergették öngyilkosságba a kórházi nővért!

Szerző: Gábor János, – 2012-12-10 10:27:34

Minden jel szerint öngyilkosságot követett el az a nővér, aki bedőlt egy ausztrál rádiós műsorvezető páros beugratásának. Jacintha Saldanha annak a kórháznak a telefonközpontjában dolgozott, ahová Katalin hercegnőt szállították. A két rádiós, magukat a királynőnek és Károly hercegnek kiadva érdeklődött a babáját váró hercegnő egészségi állapota felől.



Bár a kórház nem hibáztatta Saldanhát (képünkön) - akit közleményében "kiváló nővérnek és megbecsült, népszerű kollégának" nevezett - mégis annyira megrázta a váratlan világhír, hogy véget vetett az életének. Pedig a Katalin hercegnő egészségi állapotára vonatkozó információkat nem is ő adta ki, hanem az általa kapcsolt osztályos nővér.

- Mély megrendüléssel megerősítjük, hogy Jacintha nemrégiben egy beugratás áldozata lett. Gondolatainkban a családjával és barátaival vagyunk ezekben a nehéz időkben - írta a kórház közleményében.

A "tettesek" - a 2Day FM műsorvezetői, Mel Greig és Michael Christian:


Részvétét nyilvánította Katalin és Vilmos herceg is. Mint írták, a történtek elszomorították őket, gondolataikban pedig Saldanha családjával, barátaival és kollégáival vannak. Állításuk szerint egyáltalán nem haragudtak a tréfának bedőlő nővérekre.

Az átverésben részt vevő mindkét rádiós munkaviszonyát felfüggesztették.

Stop.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó