Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Nyárias meleg lesz

Szerző: Korsós Éva, – 2013-04-18 10:40:35

Csütörtökön akár 24 fok is lehet, a hét végén már felhősebb lesz az idő és záporok, zivatarok is előfordulnak.



Csütörtökön ismét kevesebb felhőre, napos, meleg időre van kilátás, eső sehol sem várható. Általában gyenge, de nyugaton, északnyugaton a déli szél, délkeleten az északkeleti szél lesz mérsékelt. Hajnalban 5-10°C várható, délután pedig már-már kora nyárias hőmérsékletekre, 20-24°C közötti értékekre számíthatunk - olvasható az Időkép előrejelzésében.

Pénteken nyugat felől megközelíti térségünket egy hidegfront, de ez határainkon kívül marad, legfeljebb a nyugati, északnyugati határ mentén lehet egy-egy zápor. Folytatódik a napos, kellemesen meleg idő, legfeljebb az Alpokalján és északnyugaton lehet időnként több felhő.

Szombaton már erősebb gomolyfelhő-képződés várható, többfelé kialakulhat zápor, helyenként esetleg zivatar. Helyenként megélénkülhet a szél, de folytatódik a kellemes hőmérsékletű idő.

Vasárnap és hétfőn már többfelé lehet számítani záporra, zivatarra, időnként az északkeleti szél is megélénkül. Pár fokkal visszaesik a hőmérséklet, de még így is az átlagosnak megfelelően alakulnak az értékek.

(hvg)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó