Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

NEM az egy éjszakásra!

Szerző: Gábor János, forrás: hirado.hu – 2015-01-03 08:30:07

A kosnak jó lenne kompromisszumot kötni, de erre nem képes, mert azt szeretné, ha minden az elképzelése szerint alakulna. A koncentrált önérvényesítő ereje mások számára bántó, így sok ellenséget szerezhet. Olyan ügyesen bánik a szavakkal, hogy mindent elér, amit csak akar. Azonban ez a népszerűsége csak tiszavirág életű, és későbben ez biztosan megbosszulja magát.

A bika fejében most meg se forduljon egy egy éjszakás kaland, mert a párja olyan jó megérzésekkel rendelkezik, hogy a legkisebb változást is azonnal észrevesz a viselkedésében. Bármennyire is ügyesen alakítja a szerepét, most a siker biztosan elmarad. Sőt annyi bajt zúdíthat a nyakába, hogy csak majd győzzön kimászni belőle. Nagy a csábítás, de próbáljon ellenállni neki.

Az ikrek jókor van jó helyen, így olyan információhoz juthat, amivel megalapozhatja a jövőjét. Okosan teszi, ha hosszú távra tervez, és ügyesen fenntartja ezt a kapcsolatot. Legyen temperamentumos és meggyőző, csillogtassa meg az intellektuális adottságait, így könnyen lenyűgözheti az illetőt. Ennél tovább ne menjen, mert veszélyes terepre léphet.

A rák szeret együtt dolgozni másokkal, de az együttműködés már nem teljesen problémamentes. A látszólagos segítőkészsége mögött némi hatalomvágy is meghúzódik, szereti, ha a dolgokat egyedül irányíthatja. Ne szívesen fogad el tanácsot és úgy érzi, hogy egyedül is jól boldogul. Igen erős a küzdőszelleme, de akik jogtalanul a háttérbe szorulnak, összefoghatnak ön ellen.

Az oroszlán minden szituációban könnyen feltalálja magát, az adódó nehézségeket is rövid idő után remekül meg tud oldani. Ebben a helyzetben azonban égetően nagy szüksége lenne, egy okos tanácsadóra. Maga sem érti az okát, hogy miért bizonytalanodott el, hisz a szerelemben is lehengerlő és hódító. Sajnos nem segítenek a jól bevált módszerek sem, most bizony komolyan főhet a feje.

A szűz szellemileg remek formában van, így könnyedén tanul és jól koncentrál. Nagyon jó időszak arra, hogy belevágjon egy tanfolyamba vagy befejezze a tanulmányait. Amennyiben vizsgára készül, a sikert biztosra veheti. Persze a tudás csak úgy nem száll a fejébe, de ha rendszeresen foglalkozik a feladataival, akkor a szorgalma meghozza a gyümölcsét és nincs mitől tartania.

A mérleg partnerének szüksége van biztató szavakra, és megerősítésre. Bátran nyissa ki a szívét és halmozza el kedvességgel, szeretettel. A bizonytalanságára legjobb az őszinte és feltáró beszélgetés, melynek már régóta itt lett volna az ideje. Vigyázzon, hogy túlságosan ne faggassa, hagyja, hogy apránként lépésről lépesre tárja fel a problémáját. A kritizálás most rossz módszer lenne.

A skorpiónak több a kiadása, mint a bevétele, mert végre szeretné rendbe tenni az anyagi helyzetét. Emiatt lehetnek álmatlan éjszakái és a szorongások is megnehezíthetik a mindennapjait. De nem kell rémeket látnia, mert közel sem akkora a baj, mint amilyennek hiszi. Hamarosan elvonulnak a sötét felhők a feje felől és hosszú távra újra anyagi biztonságban érezheti magát.

A nyilas ne ragaszkodjon körömszakadtáig a saját véleményéhez, mert ha nem enged, akkor akár kenyértörésre is sor kerülhet. Makacs és nyakas, pedig, ha még mindig nem lát tovább az orránál, akkor a saját maga vágja a fát, és a kudarcért senki mást csak egyedül önmagát okolhatja. Mindenképpen jó lenne, ha ebben az esetben a mostani felfogásán változtatna.

A bak törekedjen arra, hogy a kapcsolatuk a kölcsönös megértésen és a szereteten alapuljon. Ehhez azonban le kell mondania az uralkodásról, mert a társa sokáig ezt az állapotot nehezen fogja elviselni. A munkájában vezessen és irányítson, azonban otthon kompromisszumot kell kötnie. A magatartásán a változtatást akár már ma is elkezdheti, de haladjon csak apró lépésekkel.

A vízöntő csak akkor fogadja el a felajánlott munkát, ha biztos benne, hogy erre vágyott egész életében. Máskülönben csöbörből – vödörbe jut és nem tett egy lépést sem előre. Még akkor is mondjon nemet, ha anyagilag valamivel jobban járna. Legyen türelmes és céltudatos, keressen kitartóan egy kedvére való munkát, amiben érzi, hogy végre teljes mértékben kiteljesedhet.

A halak szívesen útra kelne és akár egy hosszabb utazástól sem zárkózna el. Többféle utazási ajánlatok között válogathat és a fantáziáját már működésbe hozta. Mégis jobban tenné, ha a külföldi utazását most egy kis időre elhalasztaná. Ugyanis külföldön váratlan nehézségekkel kellene szembenéznie, amit csak nagy nehezen és igen költségesen tudna maradéktalanul megoldani.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Magyaróra: új műsor indul!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó