Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Magyaróra: új műsor indul!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-01-03 13:05:57

Január 4-én indul útjára minden vasárnap este 19 órától vadiúj műsorunk, a Magyaróra! Egy órában olyan dalok forognak, amelyek generációk életét tették szebbé, és ami a legjobb, erről maguk a magyar zene élő legendái mesélnek Önnek!

Tudta, hogy az Omega saját rekordjait döntögetve gyártotta futószalagon az arany- és platinalemezeket? Hogy Zalatnay Cini majdnem "beházasodott" a Bee Gees-be és Tina Turnerrel lógott egy klubban? Hogy Cserháti Zsuzsa, Hernádi Judit és az LGT legnagyobb dalait eredetileg Kovács Katinak írták? Hogy az LGT előtt Somló Tamás a Duna-parton, házi rádióból eszkábált erősítővel örömzenélt cimboráival, mielőtt tízezrek kedvencévé vált? Hogy hogyan keveredtek kalocsai táncosok a Locomotiv GT turnébuszába?

Ilyen és ehhez hasonló történetekről hallhat, a KORONAfm100 zenei időutazásra hívó, vasárnap esténként jelentkező új műsorában, a Magyarórában. Korszakalkotó dalok történetét ismerheti meg, és az előadókkal készült exkluzív interjúk nyomán olyan arcukat mutatják meg a hazai rock-pop zene elmúlt fél évszázadának legnagyobb énekesei és bandái, amelyet talán még sosem látott!

Sorozatunk január 4-én, vasárnap este indul az Omega együttes frontemberével, Kóbor Jánossal, akinek a dalait még a kalocsai érsek is ismerte és dudorászta, bár nagy rajongójuk sosem volt. Nem úgy egy énekesnő, akinek a dalait ma is rendszeresen forgatjuk, ezer arcot villantott a Sztárban sztár tévéműsorban és évekig zsűrizte az X-faktor feltörekvő tehetségeit, sőt, anno a kalocsai menhely kutyáiért is eljött hozzánk énekelni. Ő sokáig turnézott az Omegával, és nemsokára első kézből mesél "omegás" élményeiről, csakúgy, mint Kóbor a klubból standionokig vezető útról és annak zenei mérföldköveiről.

Magyaróra: mostantól minden vasárnap este hét órától!

A műsorok a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Cseh Tamás Program keretében készülnek!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Itt bulizhat Ákossal 2015-ben


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó