Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Napos, kellemes idővel búcsúzik a nyár

Szerző: Korsós Éva, forrás:idokep – 2017-08-29 06:48:41

Augusztus utolsó napjai derült, napos időt hoznak, friss hajnalokkal, erősödő nappali felmelegedéssel.

Igazán szép idővel telnek a meteorológiai nyár utolsó napjai, frissek lesznek a reggelek, és napközben sem kell tikkasztó forróságtól tartani, habár napról napra erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden még északon jelenhetnek meg gomolyfelhők az égen, máshol szinte zavaratlan lesz a napsütés, majd szerdán és csütörtökön országszerte felhőtlen lesz az ég. Ennek köszönhetően a déli, kora délutáni órákban erős lesz az UV-sugárzás, ha a napozást választjuk, ne feledkezzünk meg gondoskodni bőrünk védelméről!

Frissek lesznek a reggelek, főként szerda hajnalban a szélcsendes, mélyebben fekvő tájakon   8-9 fokig is csökkenhet a hőmérséklet,  és még csütörtök reggel is előfordulhatnak néhol 10 fok alatti minimumok. A nappali felmelegedés viszont erősödik, a keddi 24-29 fokot követően szerdán már 26-31, csütörtökön 28-33 fokot mérhetünk délután.

Szeptember első napján is marad a meleg idő, 29-34 fokos maximumokkal, viszont már gomolyfelhők jelennek meg az égen, melyekből főként nyugaton alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar a délutáni, esti órákban.

Hétvégén aztán előreláthatólag egy hullámzó hidegfront hoz szelet, záporokat, zivatarokat és előbb a nyugati, majd vasárnapra a középső és keleti országrészbe is lehűlést.

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó