Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Napokig marad a kemény hideg

Szerző: Korsós Éva, forrás:24.hu – 2017-01-19 11:13:14

Péntek Főleg az ország északkeleti részén képződik zúzmarás köd, mely nappal is tartósan megmaradhat. Máshol általában napos, gyengén felhős lesz az ég. Zord hidegre számíthatunk reggel: általában -10 fok köré süllyed a hőmérséklet, de néhol -22, -20 fok is lehet. Nappal -7 és 0 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombat Egyre nagyobb területen lesz tartósan párás, ködös az idő. Zúzmara, hószállingózás, vagy ónos szitálás bárhol előfordul. Hajnalban -11, délután -4 fok körüli alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap Fagyos, borongós idő várható. Többfelé lesz zúzmarás köd. Reggel zord hideg várható és délután is mindenhol keményen fagyni fog.

Hétfő A ködfelhőzet fölé csapadékot adó felhőzet sodródik, ezért szórványosan lehet hószállingózás. A délkeleti szél néhol megélénkül. Reggel -10, délután -3 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedd A szél ÉNy-ira fordul és tovább élénkül, ezért néhol felszakadhat a hideg légpárna és átmenetileg előbukkanhat a nap. Egyébként marad a dermesztő időjárás.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó