Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Mindenki Madonnával akar szexelni (+18)!

Szerző: Vörös István, – 2011-08-29 15:02:18

Egy friss felmérés szerint még mindig Madonna "Sex" című, 1992-ben megjelent, s azóta forgalomból kivont erotikus fotóalbumja a legkeresettebb, a könyvesboltok polcaira már fel nem kerülő kiadványok listáján.



Az éppen új lemezén dolgozó, korábban filmrendezőként tevékenykedő énekesnő kilencvenes évek végén megjelentetett, sorszámozott, alumíniumfedelű, egyedi kiadású fotóalbuma volt tavaly a legkeresettebb a ma már nem kapható könyvek listáján - olvasható a BookFind kimutatásában.



A könyv érdekessége, hogy a díva által írt szemelvényeket hatalmas erotikus művészfotók illusztrálják, és anno alumíniumból készül, vésett fedő és hátlappal jelent meg, fotós fóliába csomagolva. A pakknak része volt továbbá egy CD-single, ami Madonna akkori lemezét, az Eroticát vezette fel, így stílszerűen az "Erotic" szerzemény (a későbbi album címadójának egy korábbi hangszerelésű és szövegelésű felvétele) került fel rá.



A zaftos képeken Madonna olyan sztárokkal fotóztatta magát "félreérthetetlen pozíciókban", mint Vanilla Ice rapper vagy a szupermodell Naomi Campbell. Talán ez is hozzájárulhat a kiadvány iránti elképesztő érdeklődéshez.

A lajstromon egyébként az énekesnő olyan szerzőket "utasított maga mögé", mint Stephen King, Norah Roberts vagy Johnny Cash. Íme, a teljes lista:

1. Madonna – Sex
2. Nora Roberts – Promise Me Tomorrow
3. Stephen King (as Richard Bachman) – Rage
4. Stephen King – My Pretty Pony
5. Ray Garton – In a Dark Place: The Story of a True Haunting
6. Luigi Serafini – Codex Seraphinianus
7. Johnny Cash – Man in Black
8. Norman Mailer – Marilyn: A Biography
9. H.Henry Thomas – Arithmetic Progress Papers
10. Kyle Onstott – Mandingo

A BookFind eredménye alapján írta:

Vörös István

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó