Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Nyílt levél, Facebook-kritikára...

Szerző: Gábor János, – 2011-08-29 13:59:43

Ericának, és a többieknek...

Hm, próbált már dalt kérni másik rádióban? 90%-ban azzal fog találkozni, hogy "a következő dal a listánkban XY-tól a VZ, kérem mondjon hozzá egy üzenetet." A Korona ehhez képest amire idejéből és aktuális dalkészletéből (több mint 8000 felvétel!) telik, teljesíti. Ebben a körben elképzelhető, hogy lesznek majd Vastag-dalok, ahogy eddig is szerepeltek tehetségkutatósok, pl. Szabó Leslie, Schmidt Vera, Molnár Ferenc Caramel, Szabó Eszter, Oláh Ibolya, és még sokan mások.

Mi már feltettük a kérdést többször, hogy ők hová tűntek, miért nem dolgoznak / dolgozhatnak úgy, ahogy szeretnének, pedig tehetséges, jó énekesek / zenészek. Tudja miért nem? Mert amíg reklámszatyorba dughatók, és minél hamarabb, minél jobban kihasználhatók, a franchise kitalálói teletömik a zsebüket, majd ha az énekes alól kiolvad a túlforralt nejlonzacskó, hagyják elsüllyedni.

Őszinte tisztelettel kívánom, hogy ugyanilyen kérdéseket Önnek ne kelljen majd feltenni a Vastag-testvérek kapcsán, akiknek pedig sikereket és: SAJÁT ELKÉPZELÉSÜK ALAPJÁN készült, SAJÁT dalokat kívánok, amelyek tartósabbak 2-3 hónapnál, és nem csupán azért adják a szájukba profitorientált zenei producerek, mert a "Csabi meg a Tomi" most még eladható... És ne haragudjon, de: Ön is hozzájárul ennek a gépezetnek a működéséhez... Van még egy csomó zenész, aki televíziós hátszél nélkül, saját erejéből kénytelen boldogulni - és teszi, sikerrel. Értük nem fáj a szíve, ha nem hallja a rádiókban? A miénk igen...

Ami pedig ezt a megjegyzését illeti: "Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy sok-sok ember kérése nem talált meghallgatásra" - remélem újragondolja az első bekezdésben írtak alapján... Egy hét alatt több száz dalkérés teljesül nálunk, a különböző kívánságműsorokban. És ígérem Önnek és mindenki másnak is, hogy ez a jövőben is így marad!

Üdvözlettel:

Gábor János
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó