Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Megmutatja még magát a tavasz!

Szerző: Gábor János, – 2011-01-13 10:15:43

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporesőre. Kezdetben az északkeleti tájakon, továbbá az Északi-Középhegységben havas eső, hó is lehet. Néhol jelentős mennyiségű eső eshet. A délnyugati, nyugati szél megerősödhet. 2 és 8 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Pénteken eleinte marad a borongós idő, és még többfelé eshet, majd napközben délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet és egyre nagyobb területen bújik elő a nap. A légmozgás kissé mérséklődik délután. Délután 3 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton és vasárnap nyugaton változóan felhős lesz az ég többórás napsütéssel, míg keleten erősen felhős, párás, néhol ködös időre van kilátás, elszórt gyenge esőkkel. Ez a kettősség a hőmérsékletben is megmutatkozhat, északkeleten 3 és 7, az ország nyugati, délnyugati felén 8 és 14 fok között alakul.

Hétfőn és kedden még maradhat a tavaszias hőmérsékletű január, majd várhatóan szerdától északkelet felől egyre hidegebb levegő szivároghat a Kárpát-medence térségébe...

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó