Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Megint hőség lesz egy kicsit, majd jön az újabb lehűlés

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg – 2017-08-09 06:18:19

Akár a hullámvasút, olyan az időjárás ezen a héten. Szerdán és csütörtökön egyes helyeken újra 38 fokig melegedhet a levegő, majd pénteken hidegfront érkezése várható, és hétvégén többször eleredhet az eső.

Szerdán a napos időt legfeljebb az Alpokalján zavarhatja meg egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél gyenge lesz, a csúcshőmérséklet 31 és 38 fok között valószínű, a Dél-Alföldön lesz a legmelegebb.

Csütörtökön a Dunántúl nyugati harmadán késő délután, este elszórtan zápor, zivatar is valószínű. Többfelé erőre kap a szél. A hajnali 15, 23 fokról 33, 38 fokig melegszik a levegő. 

Pénteken délig csak helyenként, később viszont egyre többfelé várható zápor, zivatar. A Duna-Tisza közén inkább estétől valószínű eső. Sokfelé erős szél fúj majd, viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Nyugat-Dunántúlon 23 és 28, másutt 32 és 37 fok között várható.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombaton ismét lehűlés jön, többször eleredhet az eső, de egy kis napsütés sem kizárt. A Dunántúlon már csak 20, 25, másutt még 25, 32 fok valószínű. A vasárnap is esősnek ígérkezik, és jóval 30 fok alatt lesz a nappali csúcs.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó