Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Megfagyunk, de legalább sütni fog a nap

Szerző: Korsós Éva, forrás:24.hu – 2016-12-16 07:18:58

A hétvégén akár mínusz 13 Celsius-fokig is hűlhet a levegő.

Péntek hajnalban többfelé képződhet pára, köd, mely helyenként csak nehezen fog feloszlani – írja az Időkép. A köd feloszlását követően napközben hazánk nagy részén napos időben bízhatunk. Gyenge, mérsékelt lesz a keleti-északkeleti szél, csapadékra nem kell számítani. A hőmérséklet reggel -9 és -2 fok között fog alakulni. Keleten lesz a hidegebb, a fagyzugos helyeken -10 fok alá is süllyedhet a hőmérséklet. Napközben -1 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk, északkeleten maradhat meg napközben is a fagy.

Szombat reggel pára, köd, zúzmarás köd egyaránt előfordulhat. Napközben sok lesz a napsütés, de keleten, északkeleten maradhatnak tartósan ködös, alacsony szintű rétegfelhővel borított területek. Nem lesz jelentős a légmozgás. Reggelre  -10, -5 fokközé hűl a levegő, délután -1 és +4 fok valószínű.

Vasárnap is hideg, csapadékmentes időre van kilátás, ám a napközben több helyen megmaradó köd és alacsony szintű rétegfelhőzet teheti borongóssá, szürkévé az időjárást. Ahol nem lesz köd, ott több órára kisüthet a nap. Gyenge lesz a légmozgás. Délután a tartósan ködös területeken marad meg a fagypont alatti hőmérséklet, másutt 1-4 fok körüli értékekre van kilátás.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó