Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Marad a zord idő, de 2011 enyhülést hozhat!

Szerző: Gábor János, – 2010-12-29 05:54:25

Szerda reggel ismét farkasordító hidegre számíthatunk, néhol -20 fokos fagy is lehet. Főleg a középső területeken zúzmarás köd képződik, a ködfelhőzetből hószállingózás is kialakulhat. Napközben nyugaton sok-sok napsütés lehet, míg keleten gyakran lesz felhős lesz az ég és kisebb hózápor is előfordulhat. Délután is csak -8 és -2 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön marad e kettősség: a Dunántúlon napos időjárás várható, keleten felhős és napos területek váltakozhatnak, és néhol tartósan megmaradhat a zúzmarás köd. Nyugaton délután már a fagypont fölé emelkedhet a hőmérséklet, egyébként marad a fagyos, hideg idő.

Szilveszter napján a megélénkülő nyugati széllel a Dunántúlra enyhébb levegő érkezik, míg keleten marad a tartós fagy. Délnyugaton a napsütés lesz túlsúlyban, míg északkeleten erősen felhős lesz az ég, itt gyenge havazás sem kizárt. Éjfélre sem változik a helyzet jelentősen és marad a hideg is: -4 és -16 fok közötti értékeket mérhetünk koccintás közben...

Újév napján nyugaton fagypont felett, keleten az alatt alakulhat a csúcshőmérséklet. Jelentős csapadék nem fordulhat elő, északkeleten lehet hószállingózás.

koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Gyere a FACEBOOK-ra, és nyerj!


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó