Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Már nincs sok a nyárból - most élvezd ki!

Szerző: Gábor János, – 2010-08-24 05:59:39

Kedden a napsütés mellett főleg az északi és a nyugati tájakon növekszik meg erősen a felhőzet és elszórtan számíthatunk záporra, zivatarra. 26 és 34 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Hidegfronti hatás kezdődik.

Szerdán eleinte erősen felhős lesz az ég és elszórtan (főként DNy-on és ÉK-en) várható eső, zápor; majd fokozatosan felszakadozik a felhőzet és előbújik a nap. Az északnyugati szél megerősödik. Csökken a hőmérséklet: délután 21 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön sok-sok napsütésre, szinte derült időre van kilátás. Mérséklődik a szél. Igen kellemes, friss, tiszta időjárás ígérkezik 28 fok körüli maximumokkal.

Pénteken is a napsütés lesz túlsúlyban, inkább csak az északi és a nyugati határ mentén várható gomolyfelhőzet-növekedés, itt záporok, zivatarok is előfordulnak. 30 fok körüli hőség valószínű. Az északi szél estétől megerősödik.

Szombaton újabb hidegfront éri el hazánk térségét, reggel szórványosan, majd elszórtan lehet csapadék. 25 fok köré csökken a délutáni órák hőmérséklete. Erős lehet az északi, északnyugati szél.


koponyeg.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó