Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Manókat keres a Mikulás

Szerző: Korsós Éva, forrás:hvg – 2017-09-19 05:55:41

A Mikulásnak segítőkre és társakra van szüksége – írja álláshirdetésében Finnország vezető karácsonyi eseményszervező cége – a SantaPark Arctic World, akik nem más szerepkörbe keresnek munkaerőt, mint manóknak és segédeknek a Mikulás mellé, egyenesen Lappföldre. (Félreértések elkerülése végett, a finnországi Mikulásnak ugyanis nem krampuszai vannak, hanem manói.) A munkavégzés helye a SantaPark lenne, közvetlenül az igazi Mikulás mellett, Lappföldön, saját faházában.

A hirdetés külön előnyként kiemeli a nemzetközi munkakörnyezetet – a Télapó mellé a manókat eddig már több mint 17 ország adta. A feladatra „pezsgő” személyiséget várnak, de a vásárlóorientált szemlélet is előnyt jelent. A leendő manóknak a lakhatás miatt sem kell aggódniuk, hiszen szállást is biztosítanak számukra. A cég akár részmunkaidős állásokat is kínál azok számára, akik csak félállásban szeretnének manók lenni.

Ki ne szeretne egy ilyen mesés állást? – Teszik fel a kérdést a hirdetésben, amelyre a rekrytointi@santapark.com címen már lehet is jelentkezni. Aki pedig videókat nézegetne a Télapóról, itt azt is megteheti, továbbá a Mikulás instájára is érdemes ellátogatni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó