Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Mai horoszkóp: sok lesz a vita?

Szerző: Gábor János, hirado.hu – 2014-03-23 08:33:00

Kedves Kos (márc.20. – ápr.19.)! Egy váratlan utazási lehetőség, valamilyen izgalmas terv bukkan fel a láthatáron. Hogy-hogy nem, az alkalmak, amelyeken máskor kapva kapott volna, ma inkább árnyoldalaikról mutatják meg magukat. Valóban jól teszi, ha nem hagyja magát kizökkenteni és inkább a családi életére, szakmai haladására fordít több figyelmet. Az elszalasztott lehetőségeket nehéz lesz pótolni.

A Bika (ápr.20. – máj.20.) reggeli jó hangulatát a nap végére valami furcsaság árnyékolja be: tán' csak nem újabb szerelmi perpatvar érlelődik? Az ilyen feszültségek mostanában meggondolatlan, búfelejtő költekezésre sarkallják, ami természetesen újabb összetűzésekhez vezet kedvesével. Jobb lenne, ha inkább álmaiból, kreatív tevékenységek segítségével töltődne fel.

Az Ikrek (máj.21. – jún.20.) napja kellemes, családias hangulatban telik, de az apró feszültségek komolyabb veszekedés közeledtét jelzik. Legyen tekintettel arra, hogy partnere sokkal hagyományosabban értelmezi a hűség fogalmát, mint ön: ne szítsa fel hát gyanakvását. A hét vége ellenére még mindig befektetésekkel, munkával kapcsolatos területeken a  legeredményesebb.

A Rák (jún.21. – júl. 22.) kreatív önfeltárását (rosszabb esetben mélázó köldöknézegetését) egy munkával, hivatással kapcsolatos feladat árnyékolja be. Bár enyhén szólva sincs ínyére, amennyiben megfizetik, most ezzel kéne foglalkoznia, hogy felkészüljön a rövidesen kopogtató hét szűk esztendőre. Persze, azért ma még foglalkozhat terveivel, álmaival is.

Amikor az Oroszlán (júl.23. – aug.22.) körül már-már rendben mennének a dolgok, hatalmába keríti a szokásos bizonyítási kényszer: meg akarja mutatni országnak-világnak, hogy ön a legpompásabb, legnagyszerűbb, legtehetségesebb. Ez kétségtelenül így is van, de kiválóságát nem azzal kellene bizonyítania, hogy újra semmibe veszi szerettei szükségleteit.

Kedves Szűz (aug.23. – szept.22.)! Az olajozottan működő gépezetébe némi homokszem kerül: otthonában feléledhetnek az ellentétek. Anyagi kérdésekben szinte biztos, hogy nem fognak egyetérteni és az is kérdéses lehet, mi kerüljön a hét végi bevásárlókosárba. A közös utazások is kimerítőek lehetnek amennyiben minden helyi látványosságot egy nap alatt akarnak megtekinteni.

A Mérleg (szept.23. – okt.22.) párkapcsolatában újabb vita érik, vagy egy nagyvilági esemény terelheti el figyelmét a kevésbé látványos, de annál fontosabb szakmai, üzleti teendőktől. Hiába, ön nem az az ember, aki sokáig képes elviselni a monotonitást, de most alaposan mérlegelnie kéne: valóban érdemes-e csapot-papot otthagyni: az otthoni légkör sem feszültségmentes.

A Skorpió (okt.23. – nov.21.) párkapcsolatát féltékenység árnyékolja be, baráti viszonyaiban, társulásaiban pedig jogosan merül fel: megbízhat-e ezekben az emberekben. Mielőtt szokás szerint elkezdené marcangolni magát: nem, ön se nem gyanakvó, se nem rosszhiszemű, egyszerűen csak realista. Igenis, akár gyerekkori ismeretség esetén sem árt némi nyomozás mielőtt közös vállalkozásba kezdenek.

A Nyilas (nov.22. – dec.21.) pénzügyeiben, szakmájában viszonylag jó kozmikus hatások érvényesülnek, de néhány látványos és igen költséges program eltéríti az ilyen prózai feladatoktól. Különösen estefelé lesz hajlamos a szétforgácsolódásra, pedig jobban tenné, ha a realitások talaján maradva építkezne tovább. Alkoholt is csak nagyon mértékletesen fogyasszon.

A Bakot (dec.22. – jan.20.) alig megfogható rossz hangulat keríti hatalmába, ami persze társas viszonyaira is rányomja a bélyegét. Űzze el a furcsa, éjszakai gondolatokat: ez most nem a tépelődés, hanem a tettek ideje. Addig kell ütnie a  vasat, amíg meleg: ma se maradjon csigaházában, hanem ápolja társas kapcsolatait, szerezze meg a  szükséges támogatást, amiből hónapokig profitálhat.

A Vízöntőnek (jan.21. – febr.18.) kedvét szegheti egy újabb anyagi természetű véleménykülönbség. A probléma betehet a baráti kapcsolatainak, esetleg terveinek. Lehet, hogy a hobbija bizonyul sokkal költségesebbnek, mint amennyit megengedhetne magának. Álljon ellen a kísértésnek, ez még mindig az az időszak, amikor keresnie, nem pedig költenie kellene a pénzt. A jó lehetőségek nem sokáig adottak.

A Halak (febr.19.- márc.19.) még mindig könnyed, játékos hangulatban van, de ne vigye túlzásba a bolondozást. Ha ugyanis a kelleténél jobban kirúg a hámból, egészsége láthatja kárát. Megtörténhet az is, hogy valamilyen váratlan munkahelyi fejlemény keresztezi a hét végi programját. Amennyiben kollégáival megy szórakozni, a világért se bonyolódjon flörtökbe.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó