Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Magyar ügynök veszi el Doktor Szöszit!

Szerző: Gábor János, – 2010-12-29 09:25:45

Reese Witherspoon készen áll arra, hogy hivatalossá tegye kapcsolatát barátjával, a Creative Artists Agency ügynökével, Jim Toth-tal, így eljegyezték egymást - tette közzé a People Magazin. Az Oscar-díjas színésznő és vőlegénye már január óta együtt vannak, és gyorsan komolyra fordult a kapcsolatuk. Egy Toth-hoz közel álló forrás már októberben megszellőztette, hogy a férfi oda van Witherspoon-ért.



"Jim tudja, hogy Reese az igazi" - mondta a névtelen informátor. "Már régóta erre várt. Az eljegyzés teljesen egyértelmű volt számára."

A színésznő egyik ismerőse azt mondta, hogy Reese elég hamar rádöbbent: "Jim mellett biztonságban érzi magát és mindig számíthat rá". Fontos volt persze az is, hogy Toth könnyen kijön Witherspoon gyerekeivel, a 11 éves Avá-val és a 7 éves Deacon-nal, akik még első férjétől, Ryan Phillippe-től születtek.



A magát megnevezni nem kívánó forrás korábban már azt is elmondta a sajtónak, hogy Reese boldog, mert "végre egy nála idősebb férfival van, aki nem fél az elkötelezettségtől, és hosszú ideje először érzi úgy, hogy egy felnőttel van dolga".

A színésznő 2009-ben Jake Gyllenhaal-lal járt, míg férjétől 2006-ban vált külön, 7 év házasságot követően.

További részletek a People cikkében. Fordította:

Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó