Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Luxusingatlanját árulja Robbie Williams

Szerző: Lukács Kata, – 2013-06-04 14:12:35

Áron alul árulja nyolc évvel ezelőtt vásárolt hatalmas villáját Robbie Williams (49). Az énekes 3,2 millió dollárért (718 millió forint), 500 ezer dollárral kevesebbért kínálja a komplexumot, mint amennyiért vette.



A luxusvillához három épület, egy óriási kert, több külső medence és egy focipálya is tartozik. A házban hat hálószoba és nyolc fürdő, hangstúdió, lift, bár, edzőterem és csúszdás úszómedence található. A teraszról kitűnő kilátás nyílik a San Fernando-völgyre.

Robbie-t rengeteg emlék köti ehhez a helyhez, itt volt az esküvője is 2010-ben kislánya édesanyjával, Ayda Fielddel. Akkoriban Robbie ezt nyilatkozta a Hello magazinnak:  – Imádom ezt a környéket, és az, hogy a feleségemmel itt élhetek, boldogsággal tölt el engem. A környék akkoriban valóságos zarándokhellyé vált az énekes miatt, akiről egyelőre nem tudni, miért válik meg a hatalmas birtoktól.

Williams, akinek 2012 szeptemberében született meg kislánya, Theodora Rose, végleg elhagyja az Egyesült Államokat, és családjával visszaköltözik Angliába.

(blikk.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó