Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Kiderült a Kardashian kisbaba neme

Szerző: Lukács Kata, – 2013-06-04 13:51:13

Kim Kardashian saját műsorában tudta meg kisbabájának nemét.

Kim Kardashian a világ minden pénzéért (pedig az ő számára nyilván létezik az az összeg is) sem mondott volna le a nagy bejelentés televíziós jogáról. Egyértelműnek tűnt, hogy saját realityműsorában, a Keeping Up With the Kardashians című show-ban lebbentette fel a fátylat születendő gyermekének neméről. Pedig ezt megelőzően párjával Kanye Westtel úgy gondolták, megőrzik a titkot egészen a születésig.



Ám a show-műsor legújabb részében Kimet ultrahangvizsgálatra kíséri el a kamera, és ekkor tudja meg, hogy kislányt vár. Az örömkönnyek persze érthetőek, nagyon boldog, hogy lánya lesz, mondja a leendő anyuka. „Ugyan ki nem szeretne egy kislányt?” – kérdez vissza.

Ám amikor a válása kerül szóba, Kim sírásban tör ki. Hiszen úgy tervezte, hogy kisbabája érkeztekor ő már gondtalan elvált nő lehet. Ám a válás részleteiben a mai napig nem sikerült megegyezni férjével, Kris Humpries-szal, azaz Kim Kardashian hivatalosan még mindig az NBA-s kosárlabdázó felesége. Kislányának apja azonban Kanye West...

(hirado.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Passaunál már apad a Duna


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó