Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Magazin

Larry Hagman rákkal küzd, de nem hagyja ott a Dallas-t!

Szerző: Gábor János, – 2011-10-15 19:33:26

A Dallas klasszikus, és új szériájának Jockey Ewingja, Larry Hagman az orvosok szerint a daganatos megbetegedés egyik könnyen kezelhető formája miatt szorul kezelésre, de ez aligha zavarja meg a TNT tévéhálózat által újjáélesztett szappanoperában vállalt munkáját.


A régi csapat egy része az új Dallas sajtótájékoztatóján: Hagman, Patrick Duffy és Linda Gray

Hagman szeptemberben ünnepelte 80. születésnapját, de esze ágában sincs nyugdíjba vonulni. Pár napon belül kezdi forgatni az új Dallas első néhány epizódját, de annak ellenére, hogy egyelőre csak 4 részre szól a szerződése, a bennfentesek kész tényként kezelik: ennél jóval több szerepet vállal majd a jövő nyáron induló szériában, amelynek forgatása januárig tart. A munkában állítólag nem okoz majd fennakadást a színész gyógykezelése, aki 1995-ös májátültetése óta jó egészségnek örvend, felhagyott az ivással, és részt vett dohányzásellenes kampányokban is.



"Jockey Ewingként megúsztam bármit: megvesztegetést, zsarolást és a házasságtörést" - írta egy közleményben Hagman. "De most rákot diagnosztizáltak nálam. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy könnyen kezelhető daganatról van szó, és gyógykezelésen veszek részt, miközben a Dallas új szériáján dolgozom. Ilyen körülmények között sem tudok jobb helyet elképzelni, mint a forgatás, ahol olyan műsoron dolgozhatok, amit imádok, olyan emberekkel, akiket imádok. Amúgy meg - ahogy mind tudjuk: Jockey Ewingot nem lehet legyőzni."



Larry Hagmanen karakterén kívül visszatér még a Dallas 2.0-ban Bobby (Patrick Duffy), Lucy (Charlene Tilton), Samantha (Lindy Gray), Ray (Steve Kanaly) és Cliff (Ken Kercheval) is. Rajtuk kívül egyébként a fiatal színészeké a terep, hiszen az új történetben már Bobby és Jockey fiai rivalizálnak egymással, és hát: egyik alma se esett messze a fájától. Nézd meg az előzetest korábbi írásunknál!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó