Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Közlekedés, időjárás

Közel 40 fokok jönnek a napokban

Szerző: Korsós Éva, – 2012-06-29 16:23:07

Szombaton már országszerte 30, többfelé 35 fok fölé melegszik a levegő, majd ez még fokozódik is. A jövő héten is marad a forróság, néhol pedig záporok, zivatarok tehetik fülledtté a levegőt.


Szombaton délelőtt alapvetően derült lesz az ég, csapadék nem várható. A levegő rohamosan melegszik. Délután országszerte szikrázó napsütés valószínű, felhő csak elvétve lehet az égen. Csapadék nem lesz, kánikulára készülhetünk! A délkeleti szél mérsékelt marad, csupán északnyugaton élénkülhet meg néha. A hőmérséklet 30, 36 fok között tetőzik.

Vasárnap fokozódik a hőség, derült, száraz idő lesz. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. Kora délután 32, 37 fok várható.

Hétfőn tovább tart a kánikula, északon viszont megnövekedhet a felhőzet, és néhol kisebb zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32, 37 fok között alakul.

Kedden a kánikulában főleg északon növekedhet meg a gomolyfelhőzet, elszórtan záporok, zivatarok is kialakulhatnak. A délkeleti szél mérsékelt lesz. 33, 38 fokra melegszik a levegő.

Szerdán a sok napsütés mellett délután megnövekszik a gomolyfelhőzet, és helyenként heves zivatarok alakulhatnak ki. Mérsékelt lesz a keleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32, 37 fok között alakul.

Csütörtökön marad a kánikula, de délután helyi zivatarok kialakulhatnak. A keleti szél mérsékelt lesz. 30, 35 fokra számíthatunk.

(idojaras.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó